Ultimele articole

Nu rata reducerile de BLACK FRIDAY de la autoMester
14 Nov / 2017

Nu rata reducerile de BLACK FRIDAY de la autoMester

Scris de: autoMester Publicat in: autoMester Vizualizari: 5867 Comentariu: 0

automester.ro este alegerea excelenta daca vrei sa cumperi produse auto pentru orice autovehicul incepand cu ulei, filtre, accesorii, stergatoare, baterii auto, antigel, distributii, piese ale sistemului de franare, bujii, anvelope, jante, statii radio, amortizoare, elemente directie, portbagaje auto, kit siguranta rutiera, piese auto originale, pachete revizie, etc.

Reduceri la piese auto Mercedes
01 Nov / 2017

Reduceri la piese auto Mercedes

Scris de: autoMester Publicat in: autoMester Vizualizari: 231 Comentariu: 0

Sigla Mercedes-Benz semnifica cele trei spatii pentru care germanii produc motoare – sol, apa si aer. Aceasta sigla a avut sase versiuni de-a lungul timpului. Incepand cu anul 1910, aceasta este prezenta pe fiecare model Mercedes-Benz.
Multi sustin ca Mercedes era numele fiicei lui Karl Benz sau a lui Gottlieb Daimler. Gresit. Primul automobil produs de Daimler-Benz sub numele Mercedes-Benz s-a numit 35 HP. Acest model a fost denumit astfel deoarece Emil Jellinek, un om de afaceri austriac, a achizitionat peste 20 de exemplare ale lui 35 HP in schimbul denumirii acestora “Mercedes”. Numele fiicei afaceristului era Adriana Manuela Ramona Mercedes Jellinek, austriacul numindu-si astfel toate proprietatile.

Reduceri la piese auto Audi
04 Oct / 2017

Reduceri la piese auto Audi

Scris de: autoMester Publicat in: autoMester Vizualizari: 583 Comentariu: 0

Interesant este modul in care a fost creat numele “Audi”. In 1909 au inceput sa apara neintelegeri intre August Horch si membrii consiliului de administratie al “Horch & Cie”. In cele din urma el a fost constrans sa abandoneze compania. Imediat dupa acest eveniment, a infiintat o alta societate, insa nu mai avea dreptul sa isi foloseasca propriul nume in titulatura firmei. Acesta era deja marca inregistrata. El a recurs la traducerea cuvantului “horch” care inseamna “auzi”, in latina – “audi”. Horch a pornit din nou la drum, producand automobile la scara restransa, bazandu-se pe acelasi principiu calitativ, si nu cantitativ. In scurt timp Audi a ajuns sa fie una dintre cele mai apreciate marci de automobile.

IA-TI SCHIMBUL DE ULEI SAU REVIZIA IN 12 RATE FARA DOBANDA!
20<