autoMester

Anvelope de vara in 12 rate fara dobanda
06 Mar / 2017

Anvelope de vara in 12 rate fara dobanda

Scris de: madalina Publicat in: autoMester Vizualizari: 1808 Comentariu: 0

Calendaristic a inceput primavara, temperaturile cresc de pe o zi pe alta, iar masina trebuie echipata corespunzator. Desi legislatia nu obliga soferii sa-si schimbe anvelopele odata cu venirea verii, acest lucru este recomandat si va poate scuti de multe probleme si costuri suplimentare.

Bujiile NGK
16 Jun / 2015

Bujiile NGK

Scris de: autoMester Publicat in: autoMester Vizualizari: 870 Comentariu: 0

Atunci cand vine vorba de bujii, NGK este liderul mondial. Producator de bujii pentru aproape orice automobil, motocicleta, motoare marine si de mici dimensiuni, NGK domina.

Incepand cu un singur produs in 1936, dezvoltare extraordinara a NGK poate fi atribuita unei filosofii de fabricare a produsului acolo unde o sa fie folosit.

De fapt, un numar substantial de bujii NGK si senzori de oxigen comercializati in Statele Unite este produs chiar in America. Unul dintre avantajele acestei tehnici este abilitatea de a lucra in colaborare cu producatorii pentru dezvoltarea produselor pliate pe nevoile lor.

Cea mai tangibila dovada a succesului acestei filosofii este constructia a paisprezece fabrici in opt tari din lume, si de asemenea faptul ca bujiile NGK sunt specificate ca echipament original de catre majoritatea producatorilor auto din lume.

Promotia zilei!

Nu rata oferta zilei!

SET CUREA DE DISTRIBUTIE CONTITECH

Pret: 495,19 lei

Pret PROMO: 428,00 lei

Cod produs: CT1139K2


Plata in 12 rate pentru comenzile ce depasesc 499 RON

EuPlatesc